Szuperkényelmes parkolás és szuperbiztonság a Skyguarddal!

A Rentasystemtől bérelt gépjárművekhez tartozó szolgáltatások egyik legfontosabb és legkényelmesebb eleme a Skyguard vagyonvédelmi rendszer. Az autóba beépülő hardware kiválóan működik, továbbá kapcsolódik hozzá egy profi ügyfélszolgálat és beszerelő csapat és egy telefonos alkalmazás is. Ez utóbbi több kényelmi funkciót tartalmaz:

  • mobilparkolás: az alkalmazásban megtalálhatók a területek négyjegyű kódjai, továbbá az autó beépített GPS-ét használva megkeresi a lokációit, majd emlékeztet, hogy ne felejtse el elindítani a parkolást. Az autó elindulása után pedig, ahogy megtett 50 métert, az app magától leállítja azt, így elkerülve a felesleges pluszköltségeket;
  • szervizállás: amennyiben egy ismerősének (vagy pl. mosóban) szeretné kölcsönadni a gépjárművet, könnyedén és gyorsan megteheti e funkció használatával. Ezáltal, a biztonsági kódunk kiadása nélkül, egy mozdulattal beállíthatja az autót, hogy mások számára is használható legyen.

A Skyguard rendszernek kiterjedt vagyonvédelmi funkciója is van. Bár maga a gépjármű a Rentasystem tulajdona, mivel ezek egyedi konfigurációjú, saját kiválasztású autók, természetes, hogy mindenki a sajátjának tekinti azt, amit a Rentasystem örömmel figyelembe is vesz, és kiemelt biztonságot nyújt a Skyguardon keresztül. A vagyonvédelmi rendszer nem indításgátló mechanikájú, hanem riasztáson és távirányításon alapul. Amennyiben feltörnék a gépjárművet, a tulajdonos erről azonnal riasztást kap, és távolból leállíthatja a motort, aminek a hatására az eltulajdonítók kénytelenek ott hagyni az autót.

A rendszert, a teljes biztonság érdekében, mindegyik autóba kötelezően beszereljük. A legalacsonyabb értékű járművek bérleti díja is tartalmazza az alapszintű rendszert.

Érdeklődés
Kollégáink hamarosan visszahívják!
Letöltés