A LED égők ereje - Az energetikai korszerűsítés új lendületet hozhat cégednek

Ha a következő két évtizedben sikerülne az USA összes háztartásának átállnia LED izzókra, az 250 milliárd dolláros energia megtakarítást  jelentene az Egyesült Államoknak!  De mennyit jelenthet a cégednek?

A KKVk számára is a versenyképesség és az állandó növekedés az egyik fő cél. Ehhez azonban nemcsak a konkurenciát kell lenyomni, de a cégen belüli költségeinket is. A büdzsé mindig véges, így mindenkinek megvan erre a jól bevált taktikája.

Lőn világosság

Berendezéseink fogyasztásának mérséklésével például nem keveset spórolhatunk, és ezen belül is a világítástechnika az egyik legkézenfekvőbb terület. Míg 2009-ig csak fél millió becsavart LED égő volt az Egyesült Államokban, tavaly év végére már 450 millióra növekedett a számuk. Az elmúlt évek legnagyobb slágerének számító LED égők valóban minőségi előrelépést jelentenek mind energetikai, mind gazdasági szempontból. Közel 85%-kal kevesebb energiát használnak, mint a hagyományos izzók, így az Amerika Energiaügyi Minisztérium előrejelzése szerint 2030-ra az izzó eladások 75%-át birtokolhatják.

Hatékony, olcsóbb, és tartós bérelhető!

Egy átlagos cég 25-40 %-os megtakarítást érhet el csak a világítás korszerűsítésével, arról nem is beszélve, hogy a korszerűsítés nem csak a hagyományos izzók LED égőkre való kicseréléséből áll. A lámpatestek lecserélésével, és a világítástechnikai vezérlés korszerűsítésével is megtakaríthatunk. Vannak ugyanis olyan üzemcsarnokok, ahol a többműszakos munkarend miatt este is folyik a munka, így ezek a terek szinte folyamatosan fényárban úsznak. Késő este viszont, egy beépített vezérlő rendszer segítségével, lecsökkenthető a fényerő, így megspórolva a fogyasztást.

A hazai cégek nagy része még nem lépte meg a korszerűsítést, pedig egy irodának 2-3, egy többműszakos üzemcsarnoknak pedig akár 1-2 év alatt megtérülhet a befektetés, és nem csak az energiafelhasználás, de a karbantartási igény is jelentősen lecsökken a korszerűsítéssel.

Főleg akkor, ha mindez egy fillérbe sem kerül. Hogyan? Természetesen tartósbérlettel :)

A Rentasystemnél túl vagyunk a 23. projekten, és állíthatjuk, hogy nemcsak elégedettebbek lettek az ügyfeleink, de a világítás korszerűsítő megrendeléseink is megnövekedtek. A 2018-as évben várhatóan minimum a duplájára nő a projektek száma, így érdemes a Te cégednek is minél hamarabb döntenie, hogy be tudjuk tervezni!

 

 

Érdeklődés
Kollégáink hamarosan visszahívják!
Letöltés